Malzemeler
1 paket penne makarna
1 orta boy kırmızı soğan • 250 gr ton balığı konservesi • 2 yemek kaşığı sıvıyağ • 3 adet rendelenmiş domates • 2 diş sarımsak Maydanoz • Tuz • Karabiber Kırmızı toz biber
Küp küp doğradığınız soğanları sıvı yağda hafif pembeleşinceye kadar kavurun. Üzerine ince ince kıydığınız sarımsakları ekleyin. Yağda hafif soteledikten sonra üzerine rendelenmiş domatesleri, tuz, karabiber, kırmızı toz biberi ekleyin. 10 dakika pişirdikten sonra üzerine 10 dakika haşlayıp süzdüğünüz makarnayı ilave edin. Daha sonra tüm malzemenin üzerine ton balığını ekleyip 1 dakika daha karıştırın. Son olarak maydanozu ilave edip servis yapın.