Tarif: Şef Aycan İntizamoğlu
Malzemeler
- 500 gr domates
 - 150 gr Pınar Labne
 - İnce kıyılmış soğan
 - 1 litre su
 - Zeytinyağı
 - Tuz, karabiber, kırmızı toz biber
 
Hazırlanışı
- Domatesleri yıkayıp altına artı şeklinde çizik atın . Fırın tepsisine yerleştirin, 200 derecelik fırında iyice közlenene kadar pişirin.
 - Közlenen domatesleri fırından çıkar çıkmaz buzlu su dolu bir kabın içine alın. Kabuklarını soymak için çok kolay bir yöntem olacaktır.
 - Orta boy bir tencerede ince kıyılmış soğanları zeytinyağı ile soteleyin. Daha sonra kabuklarını soyup dilimlediğiniz közlenmiş domatesleri içine atın ve sotelemeye devam edin.
 - 1 litre suyu ekleyip kaynamaya bırakın. Kaynadıktan sonra blender yardımıyla çorbayı iyice çekin pürüzsüz bir hale getirin.
 - Pınar Labne’yi ve baharatları ekleyin.
 




