MUHTEŞEM 3’LÜ KIZILCIK, MÜRDÜM, ŞEFTALİ
Bu eşsiz üçlü, rengarenk görüntüleriyle sofralarımıza şifa getirirken, benzersiz lezzetleriyle de damaklarımızda şölen yaratıyor. Mevsimi…
İYİ BESLEN, İYİ HİSSET
Bu eşsiz üçlü, rengarenk görüntüleriyle sofralarımıza şifa getirirken, benzersiz lezzetleriyle de damaklarımızda şölen yaratıyor. Mevsimi…
Son dönemde adını sıkça duyduğumuz ketojenik diyetin temeli, karbonhidrat alımını sınırlayıp yağ ve protein ağırlıklı…
Prof. Dr. Sibel Karakaya Ege Üniversitesi Beslenme Ana Bilim Dalı Başkanı Kahvaltı 10-12 saat…
Kronik inflamasyon, kalpten diyabete kadar pek çok hastalığa davetiye çıkarıyor. Güzel haber ise anti-inflamatuar beslenmeyle…
Tüp bebek, normal yollarla hamile kalamayan kadınların adeta can simidi. Geçmişi 40 yıl öncesine dayansa…
Avokado, kakao, tarçın, lahana, Hindistan cevizi, sarımsak, brokoli… “Bu besinlerin ne gibi ortak özelliği olabilir?”…
Uluslararası Kanser Araştırmaları Ajansı’na göre tüm kanser türlerinin yüzde 80’i genetik faktörlerden ziyade çevresel faktörlere…
Faydaları saymakla bitmiyor. Cilt güzelliğinden sindirim sistemine, bağışıklık sisteminden kemiklere insan sağlığına pek çok yararı…
Yaz mutfağının en sevilen lezzetlerinden bezelye et yemeklerinden pilava, çorbalardan salatalara farklı tariflerde kullanılabiliyor. Diğer…
Kilo kaybı yalnızca güzel görünmek, fit bir bedene sahip olmak ve dar kesim giysilerin içine…
İnsanoğlunun varoluşundan beri temel besin kaynaklarından olan et, beslenme piramidinin de en temel yapı taşlarından…
Hem vücudun 16-17 saat gibi uzun saatler susuz kalması hem havaların ısınmasıyla ter yoluyla kaybedilen…